حالا که دیگر مانند قدیم کمتر چرخی‌های حامل لبو و شلغم پخته در کوچه، پس‌کوچه‌های شهر به چشم می‌خورند، مصرف این دو سبزی پرخاصیت را در فصل زمستان از یاد نبرید.

علاوه بر این، شما می‌توانید این دو سبزی را به صورت جداگانه پخته و از مهمانان‌تان در سر سفره شب یلدا با شلغم و لبوی پخته نیز پذیرایی کنید؛ البته برای این منظور چه بهتر که ابتکارتان را نیز به کار گرفته یا پیشنهاد زیر را انجام دهید.

به این ترتیب که ظرفی آماده کرده و شلغم‌های پخته را در آن بچینید. حالا چند تا از لبوها را با برش‌های عرضی به صورت ورقه ورقه به قطر نیم سانتی‌متر بریده و سپس به وسیله قالب‌های شیرینی‌پزی کوچک، قالب بزنید.

در این تصویر از قالب بته جقه و گل استفاده شده است. پس از اینکه تعدادی از لبوها را با روش فوق به شکل‌ قالب انتخابی درآوردید، آنها را با استفاده از خلال دندان روی شلغم‌ها قرار دهید. بقیه لبوها را نیز به صورت برش خورده یا درسته در کنار شلغم‌ها در ظرف بچینید.

کد خبر 40368

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار مهارت‌های زندگی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز